”La mulți ani români de pretutindeni” – afișat la New York

Mesajul ”La mulți ani românilor de pretutindeni” a fost proiectat astăzi, de Ziua Națională a României, în celebra piață Times Square din New York.

Inițiativa a aparținut companiei românești Grow Business Development, care a achiziţionat spaţiu publicitar în centrul orașului american.

În fiecare zi ma mândresc că sunt românca și mereu voi reprezenta cu mândrie țara noastră frumoasa. Prin GrowBusiness deschidem granițele internaționale într-o perioadă când România este greu încercată și suntem bucuroși că putem să strigăm în gura mare că suntem brand românesc.

Punem România la loc de cinste, acolo unde-i este meritul. România merită să fie promovată la rang înalt la nivel global, iar dacă noi putem să ne mândrim în cel mai vizitat loc din lume, o facem din iubire de țară, iubire față de românii autentici și din dragostea față de românii ce au crezut, cred și vor crede în noi.

De la echipa de români către români, La mulți ani!” a scris pe contul ei de Facebook, Anca Hreamătă, fondatorul companiei.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments