Câți bani trebuie să scoată din buzunar o persoană care dorește să învețe programare

Domeniul IT este, cu siguranță, cel mai bine plătit job la momentul actual. De aceea, o persoană care dorește să învețe programare și vrea să urmeze un curs de mentorat, va trebui să scoată din buzunarul său și până la 5000 de euro.

Începătorii care își doresc un job în domeniul IT și nu învață sau au învățat la liceu de profil mate-info, trebuie să scoată din buzunarul lor 5000 de Euro, pentru 20 de ore pe săptămână de pregătire. Asta susține cea mai cunoscută companie de acest tip din România, care pentru a-și atrage clienți, a creat un modul gratuit, pe care îl poate parcurge oricine. Apoi, după terminarea acestuia, toți cei care doresc să continue cu această companie trebuie să se înscrie la un ”Call de consultanță” unde sunt sunați de un expert din companie. Prețul cursului: 2000-5000 de euro. Nici mai mult, nici mai puțin, iar fiecare cursant al lor trebuie să își sacrifice din timpul său aprox. 20 de ore pe săptămână pentru curs.

Mai multe platforme au încercat într-un mod sau altul să recreeze acest model, însă mecanismul este același: publică un modul gratuit, introductiv, apoi, când informația devine din ce în ce mai importantă și mai interesantă, vin prețurile, unele mai piperate ca altele.

Dumneavoastră ați plăti pentru un astfel de program având în vedere vremea și situația în care ne aflăm? Așteptăm răspunsurile pe Facebook sau chiar aici în comentarii.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments