România este în căutare de IT-iști, bucătari și ingineri. În Neamț se caută agenți de vânzări și croitorese

Platformele de recrutări online sunt pline de anunţuri atractive pentru cei care caută un job bine plătit. Atunci când vine vorba despre cel mai bine plătite locuri de muncă, IT-ul ocupă prima poziţie, fiind și una dintre cele mai căutate meserii, chiar dacă este destul de grea.

Cel mai bine plătit job este, fără dar și poate, în domeniul IT. Un salariat care lucrează în acest domeniu poate câştiga undeva la 5.000 de euro pe lună. Pe locul doi se află cei care lucrează în domeniul furnizării de energie, aceştia pot câştiga până la 4.000 de euro pe lună. Pe locul 3 se află sudorii: aceştia pot câştiga chiar şi 3.000 de euro pe lună. Pe când un agent de vânzări, poate câștiga pe lună până la 800 de euro iar salariul unei croitorese poate ajunge până la 425 de euro pe lună.

Când vine vorba de cerere și ofertă, Braşovul este primul în clasament atunci când vine vorba de anunţuri de angajare în domeniul IT. În Neamț se caută în principal oameni specializaţi în domeniul vânzărilor şi textilelor, iar în Iași la mare căutare sunt agenții de vânzări. La polul opus, cele mai puţine oferte de angajare, sunt în judeţele Olt, Călăraşi, Teleorman, Suceava, Bacău şi Brăila, conform unui research făcut de Abstract News.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments