Generația TECH revine cu forțe proaspete în Piatra Neamț

 

 

 

 

Consiliul Local Piatra Neamț și liceele partenere din oraș susțin cursurile Generația Tech pentru tinerii cu vârste între 15 și 18 ani, cu domiciliul în municipiul Piatra Neamț si care sunt înscriși într-o formă de învățământ liceal de zi. Generația TECH este pentru a doua oară în Piatra Neamț, prima dată când au desfășurat cursuri fiind în anul 2019, când au fost înscriși în program aproape 400 de cursanți.

Generația TECH oferă 6 specializări disponibile pentru elevi, printre care se numără și curs de  competențe digitale, de dezvoltare web sau de digital marketing.

Înscrierile se fac până pe data 3 noiembrie 2021, iar elevii eligibili pentru o bursă gratuită vor trebui să completeze un formular disponibil pe pagina https://generatiatech.ro/piatra-neamt/ . 

De asemenea, în Piatra Neamț este disponibil și un hub al Digital Nation unde cursanții Generatia TECH vor avea acces gratuit. ”Situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 15, într-o clădire oferită de către Primăria Municipiului, hub-ul completează mișcarea comunității de digitalizare a regiunii Neamț, prin educație de performanță. Hub-ul oferă un spațiu de întâlnire destinat comunității Digital Nation, care va găzdui evenimente și workshopuri pentru a-i conecta pe tinerii participanți ai programului Generația Tech cu mediul antreprenorial.” –  au scris cei de la Generatia TECH pe website-ul oficial.

Partenerii programului sunt: Primăria Mun. Piatra Neamț, Digital Nation, Colegiul Național ”Petru Rareș”, Colegiul Național de Informatică, Colegiul Național ”Calistrat Hogaș”, Liceul Economic ”Al. I. Cuza”, Colegiul Tehnic de Transporturi, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Tehnic ”Gh. Cartianu”, Liceul de Artă ”V. Brauner”, Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Teologic Ortodox ”Sf. Împ. Constantin și Elena”, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida”, Colegiul Tehnologic ”Spiru Haret”, Colegiul Național ”Gh. Asachi”.

Mai multe detalii despre program puteți citi pe website-ul Generația TECH https://generatiatech.ro/piatra-neamt/sau prin e-mail la [email protected]

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments