Simulare la BAC pentru elevi. Astăzi, proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului.

Astăzi, 23 martie, are loc proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat. În județul Neamț, sunt înscriși 4.007 elevi din clasele a-XII-a și a-XIII-a, dintre care 3.611 la învățământ de zi, 264 elevi la seral și 132 la fără frecvență. Prezența la aceste simulări NU este obligatorie, iar notele NU se pot trece în catalog, decât dacă elevul solicită acest lucru. Din cauza pandemiei de coronavirus, școlile trebuie să se adapteze cerințelor epidemiologice, astfel încât elevii din aceeași clasă vor fi repartizați în săli în ordine alfabetică. De asemenea, trebuie verificat echipamentul audio-video de înregistrare pentru a nu da rateuri pe durata celor 3 ore de desfășurare a examenului.

În seara zilei de 21 martie 2021, Raed Arafat a declarat că ”elevii din localitățile carantinate, se pot deplasa la alte școli din alte localități pentru a susține simulările examenelor.

Simularea examenului de Bacalaureat continuă mâine, 24 martie 2021 cu proba scrisă la materia aleasă de candidați, iar joi, 25 martie 2021 se va desfășura proba la limba maternă, iar elevii vor afla notele în data de 31 martie 2021.

 

D.N

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments