Un singur elev din Neamț a obținut media 10 la BAC

Conform datelor publicate de Ministerul Educației astăzi, un singur elev din Neamț a obținut media 10 la Bacalaureat. Elevul învață la Colegiul Național ”Roman Vodă”. Acesta a reușit să obțină nota maximă la Limba română, Istorie și Georgafie. Și anul trecut, tot un elev de la „Roman Vodă” a fost singurul care a obținut media 10 la Bacalaureat, înainte de contestații. Pe următoarele locuri se află doi elevi de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Colegiul Național ”Roman Vodă”, cu media 9.91, urmați de 3 elevi ai Colegiului Național ”Petru Rareș” , toți cu media 9,90.

Cum pot fi depuse contestațiile

Contestațiile rezultatelor obținute la Bacalaureat 2021 pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 -18:00, inclusiv online.

Rezultatele finale la bacalaureat 2021 vor fi afișate vineri, 9 iulie.

În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

D.N.

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments