Accident cu victime în Hunedoara. O persoană a decedat și alte două sunt rănite

Un accident grav a avut loc astăzi în localitatea Sântuhalm din județul Hunedoara. Din primele informații obținute de reporterii Abstract News, două maşini care circulau pe DN7, pe direcţia Deva – Simeria s-au ciocnit după ce unul dintre şofer a pierdut controlul asupra volanului maşinii pe care o conducea și a acroșat o mașină.

Mașina condusă de bărbatul de 34 de ani circula pe a doua bandă de circulație, moment în care acesta a pierdut controlul volanului. Maşina sa a pătruns pe banda I, a acroşat o altă maşină și a proiectat-o într-un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului produs, o femeie de 86 de ani aflată în maşina proiectată în copac a decedat iar cei doi șoferi au fost răniți.  Circulaţia s-a desfăşurat cu greu în zonă mai mult de o oră.

Femeia de 86 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare

„Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat trei victime, două femei și un bărbat, aflate în cele două autoturisme implicate în accident, iar ce-a de-a patra persoană, șoferul unuia dintre autovehicule,  nu a avut nevoie de ajutor medical. În urma producerii evenimentului rutier, unei femei aflată în stop cardio – respirator i s-au aplicat manevre de resuscitare dar, din păcate, medicul aflat la fața locului a declarat decesul. Celelalte trei persoane, inclusiv conducătorul auto care a refuzat, inițial, intervenția echipajului de prim ajutor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva. Una dintre ele, o femeie, prezentând politraumatisme pe toată suprafața corpului. Pentru că, în urma impactului, unul dintre autoturisme s-a oprit într-o conductă de gaz metan, a fost solicitată prezenta unei echipe a distribuitorului de gaze. În urma evaluării tehnice, conducta nu a fost avariată, astfel că nu s-a impus întreruperea alimentării cu gaz metan. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” – a informat ISU Hunedoara.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments