Accident cumplit în Călărași. O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce șoferul a încercat să evite un câine

O adolescentă de doar 17 ani a sfârșit tragic aseară, într-un cumplit accident rutier în comuna Dragoș Vodă, din județul Călărași, atunci când șoferul de 19 ani mașinii în care se afla a încercat să evite un câine.

Din cauza vitezei excesive, tânărul fără experiență în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii și a lovit un stâlp, iar ulterior a ricoșat într-un gard. În mașină se mai afla încă un tânăr de 17 ani și Oana, tot de aceeași vârstă.

La fața locului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, într-unul din ele aflându-se și un medic. La descarcerare, echipajul a reușit să extragă cele două victime care erau încarcerate. Acestora li s-au acordat îngrijri medicale, una primind îngrijiri de la Ambulanță, iar cealaltă, de la echipajul SMURD.

Șoferul are un traumatism cranio-cerebral și excoriații, la nivelul membrelor. Băiatul de 17 ani, pasager, a suferit excoriații la nivelul membrelor. Ambii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Călărași.

Din păcate pentru Oana, cea de-a treia victimă, care a fost scoasă în stop cardio-respirator, medicii nu au mai putut face nimic, în ciuda eforturilor. Inima ei s-a oprit pentru totdeauna. Tânăra era elevă a Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu”.

Colectivul redacției Abstrct News urează sincere codoleanțe familiei îndurerate!

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments