Accident cumplit în Suceava. Un bărbat a rămas blocat printre fiare și altul este rănit

Un accident cumplit a avut loc în această dimineață în localitatea Drăgușeni, Suceava. Un bărbat de 55 de ani este grav rănit iar altul de 38 de ani și-a pierdut viața. Mașina în care se aflau a intrat violent sub un TIR parcat pe marginea drumului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 38 de ani.

Sursa foto: ISU Suceava

Misiunea salvatorilor a fost dificilă însă după eforturile depuse de aceștia, cele două victime au fost eliberate din mașină. Bărbatul de 38 de ani a fost scos în stare inconștientă iar după toate eforturile medicilor, a fost necesară constatarea decesului.  Cea de-a doua victimă era conștientă și a fost preluată de ambulanță, care a transportat-o la UPU Suceava.

La fața locului s-au deplasat pompieri militari care intervin cu o autoutilitară SMURD și cu sprijinul a două echipaje SAJ: ”Cei doi ocupanți ai autoturismului au rămas încarcerați, unul dintre ei fiind inconștient. Intervin pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.” – a transmis ISU Suceava.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE. 

M.D.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments