Accident grav în Vaslui, între un microbuz de transport persoane și o mașină. O victimă este încarcerată

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe DN 24, în Vaslui. În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și o mașină, în care a rămas încarcerată o persoană.

Potrivit ISU Vaslui, Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat la un accident rutier produs pe DN 24, în localitatea Muntenii de Sus, comuna Muntenii de Sus. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz pentru transport persoane.

La fața locului au fost găsite două autovehicule avariate. În microbuz se aflau 12 persoane, nici una dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale, însă în autoturismul avariat a fost găsită o femeie blocată.

Conform ISU Vaslui, după deblocarea victimei, femeia în vârstă de 41 ani a fost preluată de echipajul ambulanței SAJ Vaslui pentru a fi evaluată medical. Pompierii militari asigură măsuri PSI.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs acest accident rutier.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect sau aveți unul ce poate deveni știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments