UPDATE Accident între două camioane în Brașov. Unul dintre şoferi are un braţ amputat

Un grav accident rutier în care au fost implicate două autocamioane a avut loc în această seară pe DN 1, în judeţul Braşov. Unul dintre şoferii implicaţi a fost scos în stop cardio-respirator din cabină, el fiind resuscitat. Bărbatul are un braţ amputat.

Accidentul a avut loc în localitatea braşoveană Vlădeni, în condiții care nu au fost stabilite până la această oră. În urma impactului dintre cele două autocamioane, unul dintre şoferi a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost resuscitat, stabilizat si transportat la Spitalul Judeţean Brasov. A suferit un traumatism cranio-cerebral sever, amputație de braţ stâng şi fractură cu deplasare la membrul braţul drept.
Celălalt şofer nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a putut fi testat pentru alcool, rezultatul fiind zero.
Conform Infotrafic.ro, DN 1 este blocat la ora transmiterii acestei știri(23:00) în zona accidentului. Poliţiştii recomandă ca rută ocolitoare drumul Vlădeni-Dumbrăviţa-Hălchiu și Vlădeni-Dumbrăviţa-Codlea.
”Pe DN1, la ieșire din localitatea Vlădeni către Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane. În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, unul dintre cei doi conducători auto, un bărbat, în vârstă de 44 ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea celui de-al doilea conducător auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este deviat pe rutele alternative Vlădeni-Dumbrăvița-Hălchiu și Vlădeni-Dumbrăvița-Codlea.” – a declarat pentru Abstract News, agent pricipal de poliție, Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.
-Știre în curs de actualizare-
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments