Accident mortal în Suceava. O mașină a căzut de pe podul peste râul Moldova

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în jurul orei 20:30, în satul Bogata, comuna Baia, județul Suceava. Două persoane au fost rănite, uneia dintre acestea aplicându-i-se mai bine de o oră manevre de resuscitare, care din păcate nu au dat rezultate.

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata. Au rezultat două victime, dintre care una inconștientă, mai apoi declarată de medicii sosiți la fața locului decedată.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unei ambulanțe SAJ. Una dintre victime, un tânăr în vârstă de 17 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, celeilalte victime, un bărbat în vârstă de 41 de ani i s-au aplicat mai bine de o oră manevre de resuscitare la fața locului, care din păcate nu au dat rezultate, medicii declarând decesul acestuia.

 

D.N.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments