Accident pe autostrada A1. Cinci mașini implicate și 7 victime

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această seară pe autostrada A1, km13, în sensul de mers spre București. Cinci autoturisme au fost implicate iar bilanțul victimelor până acum a ajuns la 7. O persoană este transportată cu elicopterul SMURD.

Salvatorii acţionează cu o autospecială de stingere cu apa și spumă, o autospecială de descarcerare, şase echipaje SMURD, UTIM dar și un elicopter SMURD.

Una dintre victime a fost descarcerată și preluată de către elicopterul SMURD. Din fericire în urma accidentului nu au fost raportate pierderi de vieţi omeneşti.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 13,  pe sensul către București, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară de transport marfă și un microbuz. Potrivit primelor date, patru persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Capitală pentru a permite intervenția echipajelor MAI. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.” – a scris IGPR  pe portalul INFOTRAFIC la ora 18:40.

Vom reveni cu detalii

Dacă aveți detalii despre subiect sau sunteți martor, vă rugăm să ne anunțați la numărul de telefon 0787.689.445 sau la adresa de e-mail [email protected]

Abstract News

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments