Accident pe DN2E85, în Vrancea. 2 persoane au fost rănite

UPDATE: ”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112, la ora 7:57. Accidentul s-a produs pe Drumul Național 2 E 85, în dreptul localității Slobozia Bradului. Au fost implicate două autoturisme, 4 persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri.”, a declarat pentru Abstract News, purtătorul de cuvânt la IPJ Vrancea, Enache Paula.

UPDATE: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers. 4 persoane au fost preluate de Serviciul Județean de Ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Pantelimon”.

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață în jurul orei 08:00 pe DN2E85 Buzău – Focșani, la Slobozia Bradului, unde au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului dintre acestea, două persoane au fost rănite și sunt investigate medical.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 8:15: „Pe DN2E85 Buzău – Focșani, pe raza loc. Slobozia Bradului, jud. Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite, investigate medical. Circulaţia este oprită. Se estimează reluarea traficului, în aproximativ 30 -45 de minute.

Vom reveni cu detalii.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments