Accident rutier grav în Dâmbovița. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt grav rănite

 

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci, printre care și patru copii, au fost rănite într-un accident rutier produs în această seară pe DN 7, în localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti, unde două autoturisme s-au ciocnit violent.

 

Potrivit IPJ Dâmboviţa, cele două victime care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident sunt un bărbat în vârstă de 79 de ani şi o femeie de 72 de ani. Echipajele de salvare ajunse la locul accidentului au constatat că cei doi, care se aflau în unul dintre autoturisme, au rămas încarceraţi.
În momentul în care au fost scoase de către echipajul de descarcerare din maşină, victimele nu aveau semne vitale, fiind făcute manevre de resuscitare. Acestea au fost declarate decedate de medicul SAJ prezent la locul accidentului. În al doilea autoturism implicat în accident se aflau un adult în vârstă de 34 de ani şi patru copii, toți fiind răniţi.
Șoferul din celălalt autovehicul implicat şi unul dintre minori, aflat în acesta, au fost preluaţi de un echipaj SAJ şi sunt transportaţi la UPU Târgovişte, doi minori au fost preluaţi de un alt echipaj SAJ şi sunt transportaţi la un spital din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare, iar un alt minor refuză transportul la spital, acesta urmând să fie preluat de familie„, a transmis ISU Dâmboviţa, pentru o publicație națională.
Poliţiştii urmează să stabilească, după cercetarea la faţa locului, condiţiile în care s-a produs accidentul: ”Din primele date obținute, este o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, un barbat de 79 de ani și o femeie de 72 de ani, au decedat, iar alte patru persoane sunt ranite (un conducător auto de 34 de ani și trei minori cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani), fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări, urmând sa stabilească cu exactitate cauza și împrejurările producerii accidentului rutier.”, a declarat pentru Abstract News, Ana-Maria Liță, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița.
-Știre în curs de actualizare-
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments