Acțiune de vaccinare la Tazlău Neamț

În data de 7 mai 2021, Primăria Tazlău în colaborare cu DSP Neamț realizează la Căminul Cultural din comuna Tazlău o acțiune de vaccinare a populației, acțiune ce se întâmplă pentru prima dată în județul Neamț. Acțiunea începe la ora 10 dimineața și vaccinul folosit pentru vaccinarea populației va fi Pfizer.

Localitatea Tazlău se află în acest moment în scenariul roșu, având o incidență de 3,37 la mia de locuitori, fiind depistate pozitiv în ultimele 14 zile 9 persoane.

Dragi consăteni,
principala prioritate pentru noi o reprezintă sănătatea dumneavoastră, dovadă este și faptul că suntem prima comună din Neamț care organizează o caravană de vaccinare.
Așadar, Vă așteptăm mâine, 7 mai, după ora 10.00 la Căminul Cultural.
Această atenție față de sănătatea dumneavoastră o vom acorda mereu indiferent dacă vă veți vaccina sau nu, dar cu siguranță ne-ar plăcea să avem o misiune mai ușoară și mult mai sigură, din această cauză vă rugăm să luați în considerare faptul că doar vaccinarea este singura metodă prin care ne putem pune în siguranță și să scăpăm de pandemie și restricții.” – a declarat primăria Tazlău printr-o postare oficială pe pagina de Facebook.
În județul Neamț sunt disponibile la momentul actual 13 centre de vaccinare, 9 dintre ele folosind ca vaccin Pfizer, 3 folosind vaccinul produs de Moderna și doar un singur centru de vaccinare va folosi vaccinul Astra Zeneca (sursa: https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/).
D.N.
2.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments