Alin a murit chiar de ziua lui. ”Piti” a căzut de pe trotinetă în Timişoara şi s-a stins la spital

Alin Petre Tăcutu, a murit chiar de ziua lui după ce a fost rănit grav după ce a căzut cu trotineta în Timișoara. „Piti” s-a stins sâmbătă la spital, după o săptămână de agonie, în ziua în care a împlinit 27 de ani.

Alin era de loc din satul Celei, Tismana, județul Gorj.

Absolvise facultatea de Educație Fizică și Sport la UCB Târgu Jiu și se definitivase ca profesor de sport la Timișoara. „Piti”, cum îi spuneau prietenii, se căsătorise în urmă cu 3 ani de zile, iar acum era student la Stomatologie în Timișoara.

Din nefericire, săptămâna trecută, tânărul a fost grav rănit la cap și a ajuns în comă la Spitalul Județean Timișoara, după ce a căzut de pe trotinetă. A fost operat și mutat pe secția de Terapie Intensivă, unde, o săptămână mai târziu, pe 21 august, a încetat din viață.

”Piti” plâns pe Facebook de cei dragi

O inimă buna a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urma o nemărginită durere și un gol imens! Sincere condoleanțe!” , ”Nu exista cuvinte pentru a alina o durere atat de mare. Drum luminat catre portalul vesniciei.” , Durerea este atat de mare incat cuvintele nu isi au rostul, am sperat toti cei care il cunosc ca o sa reuseasca sa depaseasca aceasta cumpana nenorocita a vietii, dar vestea mortii lui ne-a lovit ca un fulger! Condoleante familiei, iar lui drum lin catre ingeri, prieten drag!” , E greu de spus în cuvinte si ce necaz a venit instantaneu cînd aveați viața înainte !!! Drum lin spre îngeri Piti!!!” , sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook de către apropiați.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments