Apariție ȘOC a Șoșoacei în parlament. Culisele circului

În port popular, cu basma pe cap și botniță la gură. Așa s-a prezentat astăzi Diana Șoșoacă în Parlamentul României chiar de ziua Constituției.

Trăiască România liberă! Jos botnița!„, a spus Diana Şoşoacă, îmbrăcată în port popular, aranjată ca de sărbătoare, cu basma pe cap şi botniţă la gură. I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou. Asta mi-a lăsat!, a mai spus senatoarea Şoşoacă.

Circ pe holurile Parlamentului

Astăzi, senatorii şi deputaţii ar fi trebuit să ţină o şedinţă solemnă pentru a marca 30 de ani de la adoptarea Constituţiei. Urletele nervoase ale Dianei Şoşoacă şi recuzita de spectacol au dus dezbaterea în derizoriu.Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament, președinte şi Guvern, a declarat senatoarea.

Diana Şoşoacă nu a părut incomodată nici de basmaua de pe cap, nici de botniţă, deşi refuză mereu să poarte masca de protecţie, indiferent de cât de multe ori este apostrofată. Circ a fost şi pe holul Parlamentului. De data aceasta, regizorii filmului tragi-comic au fost chiar cei de la AUR. Au venit la ședință înarmați cu cizme din cauciuc şi nuieluşe pentru liderii politici care au fost, în opinia lor, obraznici.

Aniversarea Constituţiei în Parlament nu s-a remarcat doar prin circ, ci şi prin absenţa preşedintelui. Deşi invitat, Klaus Iohannis a ales să nu se prezinte…poate de frica strigătelor Șoșoacei.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments