Au început pregătirile pentru festivalul de muzică Electric Castle

Anul acesta, ediția Electric Castle va fi una specială, extinsă şi în Cluj-Napoca, nu doar la Bonţida. Vor fi mai multe scene răspândite în tot orașul, de exemplu în Piața Unirii, dar și în Parcul Cetățuia. Totul a fost gândit în așa fel încât măsurile de siguranță sanitară să fie respectate.

Dacă în anii trecuți întreg festivalul avea loc la castelul Banffy din Bonțida, anul acesta distracția se va muta și în orașul Cluj-Napoca.

”Încercam cumva să aducem experiența de Electric Castle cât mai aproape de toată lumea, de aceea am decis ca pe lângă weekendul tradițional din Bonțida, care se va întâmpla între 6 și 9 august, să avem și partea de oraș, care va fi între 9 și 15 august, care este o abordare total nouă și este un experiment nou rural-urban.”, a declarat pentru un post național de televiziune, Andrei Cojocariu, directorul logistic Electric Castle.

Și muzica de anul acesta va fi diferită. Printre invitați se numără și trupe din Estul Europei. Primii care au răspuns la apelul organizatorilor au fost voluntarii, care anul acesta sunt nerăbdători să vadă cum va arăta festivalul.

Festivalul va începe oficial pe data de 6 august, cu deschiderea în localitatea Bonțida și se va încheia pe 15 august în Cluj-Napoca.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments