Au reparat singuri un drum pentru care s-au rugat de autorități ani la rând. Cum au reușit aceștia să repare drumul plin de gropi

Câțiva localnici din comuna suceveană Bosanci s-au trezit peste noapte drumari. Sătui fiind de promisiunile autorităților, au pus mâna pe lopată și dă-i tată. Astfel, aceștia au reușit să facă într-o oră ce nu au făcut autoritățile în câțiva ani: să repare un drum plin de gropi.

Aceștia au pus mâna pe lopeți, au chemat ajutoare și s-au pus pe muncă. Drumul respectiv ar fi trebuit reparat de o companie care însă a reziliat contractul în primăvara acestui an, drumul rămânând în voia sorții, spre disperarea șoferilor care își strică mașinile când trec pe acolo. Din 1000 de euro aceștia au cumpărat un camion cu 7 tone de astfalt. Atât a fost nevoie pentru ca aceștia să-și ducă proiectul la bun sfârșit.

Au deviat traficul și în mai puțin de o oră toată lucrarea a fost gata

Localnicii angrenați în această lucrare au deviat traficul pe o porțiune de acostament iar în mai puțin de o oră toată lucrarea a fost gata.

Inițiatorul lucrărilor spune că nu a făcut-o pentru imagine sau pentru a ofensa pe cineva, ci doar pentru confortul cetățenilor şi pentru ei, pentru a nu mai sta cu grijă de fiecare dată când trec cu mașinile pe acel drum bătut de soartă.

Nu este prima dată când oamenii repară pe cont propriu drumurile. Nu ar fi de mirare ca munca acestora să fie răsplătită cu dosare penale, nefiind prima întâmplare de acest gen.

Cetățenii comunei plănuiau să asfalteze şi o altă porţiune de drum, însă autorităţile au promis că vor acoperi gropile din asfalt. Până când se va întâmpla minunea magică, maşinile merg zilnic pe un drum care arată ca după năvălirea turcilor.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments