Bărbat de 32 de ani din Piatra Neamț arestat pentru tâlhărie calificată

La data de 1 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat din Piatra Neamț, în vârstă de 32 de ani.

 

În noaptea de 29 spre 30 august 2019, în baza unei înțelegeri prealabile, bărbatul împreună cu o altă persoană au intrat într-o casă din localitatea Războieni, au lovit două persoane și au furat 4.000 lei și un telefon mobil. Persoanele vătămate au suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 6-7, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale. În caz a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar polițiștii l-au condus pe bărbat la penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei timp de 2 ani.

La data de 1 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamț. Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2019, în baza unei înţelegeri prealabile, cel în cauză împreună cu o altă persoană au pătruns într-o locuinţă din localitatea Războieni, iar prin exercitarea de violenţe asupra a două persoane au sustras de 4.000 lei şi un telefon mobil. Persoanele vătămate au suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 6-7, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale. Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.” –  a declarat IPJ Neamț.

D.N.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments