Bărbat din Arad mort, accidental, la vânătoare. A fost împușcat de prietenul său

Un înfiorător incident s-a petrecut aseară în Arad, acolo unde un bărbat de 41 de ani a fost împușcat de prietenul său, accidental, în timp ce erau amândoi la vânătoare. Oliver n-a avut nici o șansă de supraviețuire.

Din primele informații obținute de polițiști, Oliver Mărășescu și prietenul său, un tânăr în vârstă de 21 de ani, participau la o partidă de vânătoare legală, de mistreți și vulpi.

Se pare că unul dintre aceștia nu ar fi respectat procedura armelor și muniției, mai exact nu ar fi scos gloanțele de pe țeavă și au băgat arma cu tot cu muniție în teacă. Cei doi s-au urcat în mașină, arma s-a descărcat, iar acestea l-au lovit pe Oliver Mărășescu în picior.

Din păcate, zona era puternic vascularizată astfel că, în momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la fața locului, bărbatul de 41 de ani deja intrase în stop cardio-respirator. Oliver s-a stins în ambulanță, înainte ca aceasta să plece cu el spre spital.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

D.N.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments