Bărbat din Bacău prins în flagrant când încerca să tâlhărească o femeie pe peronul gării

Un bărbat de 52 de ani a fost prins în flagrant când încerca să tâlhărească o femeie, pe peronul gării din Bacău, lovind-o cu pumnii şi ameninţând-o cu un cuţit. Acesta a fost reținut în cele din urmă de polițiștii băcăuani.

ARHIVA
Incidentul a avut loc ieri, pe peronul doi al gării din Bacău, unde un bărbat de 52 de ani a încercat să tâlhărească o femeie de 66 de ani. Martorii incidentului au anunțat imediat poliția, care l-au prins în fapt pe agresor.
Poliţiştii au intervenit prompt şi împreună cu doi martori au imobilizat agresorul, iar în urma legitimării au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din comuna Dămieneşti. Acesta încerca să deposedeze de bagaje, prin violenţă, o femeie de 66 de ani, din Bucureşti.”, transmite IPJ Bacău.
Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru tentativă de tâlhărie calificată. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind închis în Arestul IPJ Bacău.
D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect sau aveți un subiect ce poate deveni știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments