Bărbat și femeie din Dolj găsiți morți de un tânăr de 27 de ani

O crimă petrecută în satul Urechești, comuna Mischii din Dolj a îngrozit întreaga națiune din acele locuri. Un tânăr de 27 de ani și-a găsit mama moartă în casă, iar pe partenerul acesteia spânzurat. Bărbatul de 50 de ani și-ar fi ucis concubina, după care și-ar fi pus capăt zilelor, conform unor surse Abstract News.

Imagine ilustrativă

Grozăvia a fost descoperită de fiul femeii de 27 de ani. Tânărul și soția locuiau la parterul casei, în timp ce mama lui și partenerul ei trăiau la etaj, unde mai aveau grijă de o bătrână. Potrivit IPJ Dolj, alerta la 112 a fost dată în această dimineață.

Polițiștii doljeni care s-au deplasat la fața locului au descoperit în casă cadavrul unui bărbat de 50 de ani, spânzurat, şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani.

În cursul acestei zile, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mischii, cu privire la faptul că a găsit un bărbat spânzurat. La faţa locului, în interiorul locuinței a fost găsit cadavrul unui bărbat 50 de ani şi o femeie decedată în vârstă de 49 de ani, a transmis IPJ Dolj.

La faţa locului a fost mobilizată o echipă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în aceste momente efectuându-se cercetări pentru stabilirea exactă a modului în care s-a petrecut tragedia.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments