Bătrână decedată în urma unui grav accident rutier în Argeș. 3 tinere au fost rănite

Un grav accident rutier s-a petrecut seara trecută în Argeș, pe DN73C unde o femeie a murit iar alte două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a intrat într-un tir pe raza localității Godeni.

O bătrână a decedat sub ochii neputincioși ai nepoatelor ei seara trecută într-un accident foarte grav petrecut pe raza localității Godeni din Argeș.  Femeia era în mașina condusă de o rudă, alături de cele două nepoate în vârstă de 15 şi 10 ani. Într-o curbă, autoturismul a derapat şi a intrat pe contrasens unde s-a lovit de un camion. Afară ploua torențial, iar șoferul spune că nu a avut nicio posibilitate să îl evite.

Conform ISU Argeș, femeia în vârstă de 66 de ani, a murit pe loc, iar nepoata de doar 10 ani care era lângă ea a fost și ea rănită. Adolescenta care stătea pe locul din față și șoferul maşinii au rămas încarceraţi. Ambii conducători au fost testaţi şi niciunul nu consumase alcool.

D.N.

Dacă ai un subiect care poate deveni știre, nu ezita să ne dai un mesaj pe adresa de e-mail: abstractnews.r[email protected] sau pe WhatsApp la numărul de telefon +40736987594. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments