Ca la noi la nimeni: o mamă încearcă de 6 ani să primească un diagnostic pentru boala copilului ei

O mamă din Brăila încearcă din răsputeri de 6 ani să primească un diagnostic pentru fiul său, îmbolnăvit de la 13 ani cu o boală care pare să îi depășească pe medicii români.

Tânărul, care acum are 20 de ani, în jurul vârstei de 13 ani a început să se simtă rău și că ”îl lasă corpul”. Oboseala pe care o simțea băiatul îl făcea să nu poate merge nici la școală sau nu putea să facă nici cele mai obișnuite activități. Inițial, tânărul a fost dus la spitalul de copii din Brăila. ”După câteva vizite, o doctoriță mi-a spus cu un zâmbet în colțul gurii că pe ei îi depășește, să nu mai venim. Credea probabil că suntem nebuni. Din 2018 oboseala îi acapara viața, începuseră și durerile, ba îl durea colo, ba colo. Mergea la școală, dar se chinuia. Erau efectiv grele pentru el cele mai banale lucruri”, a spus mama tânărului într-un reportaj Kanal D.

Dosarul băiatului conținea mai mult de 250 de pagini, însă mama acestuia l-a rezumat în 30. Pentru medici, spune aceasta, tot este mult și 30 de pagini.

P.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments