Cine este polițista care s-a sinucis în baia gării din Strehaia. Părea să aibă viața ideală

Polițista de 25 de ani care s-a sinucis în această dimineață în baia gării Strehaia este Adela și părea să aibă viața perfectă. Era căsătorită cu un polițist și avea o viață întreagă înainte. Nimeni nu știe ce a împins-o către gestul extrem.

Adela posta pe rețelele de socializare fotografii cu soțul său, tot polițist, din vacanțele petrecute în țară sau în străinătate. Aceștia erau căsătoriți de un an și 4 luni și nimeni nu știa ce urmează să se întâmple, pentru că aceasta nu dădea semne să aibă vreo problemă.

În această dimineaţă, poliţista a intrat la muncă la ora 8. Şeful poliției spune că aceasta ar fi venit într-o stare foarte bună. A ieşit la un moment dat din birou să vorbească cu soţul său. Când conversaţia s-a încheiat, tânăra s-a îndreptat spre baia gării, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită. Soțul acesteia a alertat poliția doar după ce a încercat să dea de aceasta care nu îi mai răspundea la telefon.

Adela şi soţul său, care a fost şi el poliţist la Strehaia, dar promovase examenul de ofiţeri şi era şef de secţie într-o comună doljeană Melineşti, se căsătorise în luna septembrie 2020. Cei doi păreau extrem de fericiţi.

Nimeni nu ar fi bănuit că o frumoasă poveste de iubire s-ar putea încheia atât de dramatic.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments