Clipe grele la căpătâiul lui Petrică Mâțu Stoian. Surorile sunt sfâșiate de durere

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea și îndurerat toată România. Cortegiul cu trupul neînsuflețit al artistului a ajuns aseară la Craiova unde a fost întâmpinat cu mare alai de apropiați, dar și de fanii care l-au iubit și apreciat pentru talentul său.

Artistul Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seara și a șocat opinia publică. Nimeni nu se aștepta să moară, mai ales după ce trecuse prin virusul COVID-19. Aseară, sicriul artistului a ajuns la Craiova. Au fost momente emoționante la căpătâiul artistului iar surorile acestuia sunt răpuse de durere.

Artistul a fost așteptat de o mulțime de fani în Craiova

Trupul neînsufleţit al marelui artist a ajuns aseară în Craiova și a fost depus la Ansamblul Maria Tănase. Surorile acestuia sunt pur şi simplu răvășite de durere. Sicriul cu trupul artistului a fost depus în clădirea în care s-au strâns o mulţime de oameni. Atmosferă a fost una emoţionanta şi apropriaţii au plâns minute întregi lângă artist.

Tristeţea se observă şi în ochii lăcrimați ai fanilor. Mașina mortuară în care a fost transportat trupul regretatului artist a fost albă, una dintre culorile cu o specificație puternică: puritate, bunătate. Persoanele care l-au întâmpinat la Ansamblu au fost îmbrăcate în costum popular, portul care l-a consacrat pe marele artist al României, plecat prea devreme dintre noi.

Când va fi înmormântat Petrică Mâțu Stoian

Conform datelor existente, Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat mâine, 10 noiembrie în Cimitirul Ungureni din Craiova. Acesta are în cimitirul respectiv un cavou, iar pe piatra de mormânt este gravată poza acestuia. Artistul va fi înmormântat după ce slujbă de pomenire va acea loc. De asemenea, De înmormântare se va ocupa sora artistului.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments