Concert de pricesne în curtea spitalului din Piatra Neamț

Centrul pentru Cultură și Arte din Piatra Neamț a organizat duminică, 18 aprilie 2021 în parteneriat cu Spitalul Județean Neamț și Parohia Capela-Spital un concert de pricesne susținut de soliștii vocali Laurențiu Marian și Georgiana Șerban-Axinte alături de Grupul Vocal ”Floare de colț” și ”Sânzienele” coordonat de prof. Georgiana Șerban-Axinte și Elevii Școlii Populare de Arte din Piatra Neamț.

Concertul, susținut în curtea spitalului a vrut să le mai aline durerea celor aflați în suferință în spital și a dorit să le dea cadrelor medicale aflate în limita puterilor încă un motiv pentru a nu-și pierde speranța și de a lupta în continuare.

Traversăm o perioadă dificilă, impusă de pandemie, iar apropierea Sărbătorilor Pascale e o altă perioadă destul de așteptată dar și cu o conotație mai tristă. Din aceste considerente am pus în plan ideea de a aduce o bucurie celor internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și cadrelor medicale care își desfășoară activitatea în unitate. Sper din tot sufletul că am reușit prin acest concert să mai alinăm din suferințe și să mai bucurăm oamenii copleșiți de griji și încercări ale vieții.”, a declarat Carmen Elena Nastasă, managerul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments