Copilul ucis și incendiat în Arad ar putea fi o fetiță de 5-7 ani

Trupul incendiat al unei copile a fost găsit, din întâmplare, pe un teren din localitatea arădeană, Bujac. Fetiţei nu i se cunoaşte nici chipul, nici vârsta, însă anchetatorii cred că ar fi avut între 5 și 7 ani. Cert însă este că a suferit o moarte cumplită. Acum, anchetatorii încearcă să adune cât mai multe probe, să identifice cadavrul copilului şi să îl aducă pe criminal în faţa justiţiei. Este al doilea copil mort în condiţii suspecte anul acesta la Arad.

Bucăţile incendiate din trupul copilei au fost găsite ieri după-amiază de un bărbat care a ieșit la plimbare cu familia. Mergeau împreună pe aleea mărginită de un cimitir, în vreme ce câinele lor alerga nestingherit pe terenul viran din zonă.

Bărbatul a declarat pentru mai multe posturi TV că a văzut cum câinele său mirosea ceva și că ținea capul în sus. Apoi, a sărit într-o iarbă mare și s-a întors cu o laba picior. Fiind șocat de cele întâmplate, bărbatul nu şi-a dat seama că are în faţă un picior uman. A crezut inițial că este o bucată dintr-o păpuşă, însă când a ajuns acasă și a pus lucrurile cap la cap şi-a dat seama că este de fapt un picior uman și că nu poate lăsa lucrurile aşa.

Convins că şi restul trupului este undeva pe acel teren, a anunțat imediat prin apel la 112, poliţia. Zona a fost împânzită imediat de zeci de poliţişti și criminalişti. Descoperirile macabre au continuat: au găsit corpul unui copil, fără picioare, şi câteva haine incendiate. Cercetarea la faţa locului a continuat toată noaptea şi astăzi și vor continua până când se va găsi criminalul și până se va identifica identitatea copilei.

Anchetele polițiștilor sunt îngreunate de faptul că nici un copil de vârsta fetiţei găsite nu este dat dispărut în judeţ. De aceea, oamenii legii au extins cercetările în tot Vestul ţării. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor şi profanare de cadavre, cu posibilitatea schimbării în violenţă în familie, dacă se dovedeşte că părinţii fetiţei sunt vinovaţi de decesul acesteia.

Anchetatorii nu exclud nici faptul că trupul fetiţei să fie al unui copil de altă origine, posibil afgană, mai ales că în zonă au fost văzute adeseori grupuri de migranţi.

Vom reveni cu detalii.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments