Crimă înfiorătoare în Botoșani. O tânără și-a bătut fratele imobilizat la pat până la moarte

O crimă înfiorătoare  a avut loc seara trecută între fraţi în satul Guranda, cumuna Durneşti, județul Botoșani. O tânără de 32 de ani a fost ridicată de polițiști și internată la Psihiatrie, după ce și-a lovit cu sălbăticie fratele cu 11 ani mai mare, până l-a omorât. Bărbatul era imobilizat la pat de aproape un an.

Sursa: monitorulbt.ro

Seara trecută, din motive încă necunoscute, între cei doi frați a izbucnit un conflict, iar la un moment dat sora tânărului a tăbărât asupra sa. Speriată, mama celor doi, o femeie de 72 de ani, a fugit la un bar, aflat la doar câteva sute de metri distanţă de casă, pentru a cere ajutor.

L-a alertat pe proprietar, care este poliţist de frontieră, iar acesta a sunat imediat la 112. În foarte scurt timp, scenele de groază din locuința familiei i-au șocat chiar și pe polițiștii veniți la fața locului.

Medicii  nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Oamenii legii au imobilizat-o imediat pe femeie și au solicitat o ambulanță. Din păcate, echipajul de prim-ajutor nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 43 de ani, medicii declarând decesul.

Pacientul era în stop cardio respirator, cu un important şoc hemoragic. Prezenta multiple traumatisme la nivelul capului şi feţei, incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, pentru un post național de televiziune.

D.N.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments