Detalii ȘOC în cazul bărbatului din Arad care a fost împușcat accidental la braconaj. Ar mai fi fost implicată și o altă persoană

Ies la iveală noi detalii în cazul accidentului care a îngrozit o întreagă comunitate arădeană, unde un bărbat a fost împușcat accidental de către prietenul acestuia, în timp ce se aflau la braconaj (mai multe detalii despre știre aici).

Unele surse au declarat în premieră pentru Abstract News că la braconaj ar mai fi participat și o altă persoană, pe lângă cei doi. Este vorba despre un polițist, care, spun sursele, practică braconajul în acele zone permanent. De asemenea, tânărul de 20 de ani care l-a împușcat accidental pe Oliver, un bărbat de 41 de ani, este fiul unui mare om de afaceri din zonele acelea. Sursele noastre spun că în comunitate se aude că băiatul nu va fi tras la răspundere pentru ceea ce i s-a întâmplat bărbatului de 41 de ani. Mai mult, sursele afirmă că polițistul care a participat la braconaj împreună cu Oliver și prietenul acestuia ar fi fugit de la fața locului când s-ar fi produs tragedia. Pe lângă acestea, polițistul s-ar cunoaște cu Oliver de pe băncile școlii, aceștia fiind colegi în școala generală, după spusele surselor .

”Din păcate, copilașul de 5 ani a rămas fără tată.”

Despre Oliver ne-au povestit unele surse apropiate că ”era un om foarte calm, sufletist și ajuta pe toată lumea. Era un om exemplu. Nu era genul de om să supere pe cineva. Din păcate, copilașul de 5 ani a rămas fără tată. Păcat.

Despre tânărul de 20 de ani, sursele ne-au declarat că în acest moment este acasă și că nu se știe ce se va întâmpla cu el, din punct de vedere legal.

Familia a decis ca Oliver să fie incinerat în Germania.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni știre vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments