Doi bărbați cercetați pentru trafic de droguri. Ar fi comercializat substanțele pentru sume între 450 și 600 de lei.

Polițiștii și procurorii DIICOT Oradea au descoperit doi bărbați care au comercializat în țară droguri de mare risc pentru 500-600 de lei. Bărbații au fost arestați pentru 30 de zile.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că în perioada martie-august anul acesta, unul dintre bănuiți a fost corupt de către cel de-al doilea și ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efecte psihoactive, pentru sume cuprinse între 450 și 600 de lei. Astfel, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în Oradea, fiind descoperite și ridicate 53 de grame de 3-CMC, 80 de grame de 2-CMC, 66 de comprimate, mai multe plicuri cu materie vegetală de culoare verde olive, precum și alte mijloace de probă. Astăzi, cei doi suspecți au fost prezentați Tribunalului Bihor cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Astfel, la data de 1 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de cele două persoane. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor, cu propunere de arestare preventivă, a celor 2 reținuți, pentru 30 de zile.” – menționează IPJ Oradea.

Pe durata întregului proces, suspecții beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale și de prezumția de nevinovăție.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments