Doi botoșăneni, asistentă medicală și pompier, și-au unit destinele în fața Domnului în uniforma de serviciu. ”Frumusețea ei mi-a rămas întipărită în minte”

Ana Maria și Cezar sunt doi tineri din Botoșani care au ales să își unească destinele după ce s-au cunoscut în 2020. Ea visa să ajungă asistentă medicală iar el pompier. Pe aceștia i-au unit pasiunea de a salva oamenii și de aceea în cea mai importantă zi a vieții lor au ales amândoi să își îmbrace uniforma de serviciu.

Sursa foto: ISU Botoșani

”Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, însă cea a colegilor noștri botoșăneni, Ana Maria și Cezar, este una specială. S-au văzut pentru prima dată în 2020. Ea se pregătea să devină asistentă medicală. El, pompier. I-au apropiat dragostea pentru oameni. Puțin mai târziu, au început să viseze cu ochii deschiși…El, să și-o facă mireasă ….Ea, să-l urmeze în viață și în carieră….
„Avem prieteni comuni. Așa ne-am cunoscut. Frumusețea ei mi-a rămas întipărită în minte. Mi-am făcut curaj și am invitat-o în oraș. Treptat, am descoperit că este o fată ambițioasă, muncitoare și serioasă. Îmi amintesc că, fiind elev la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Boldești, îi povesteam mult despre cum mă pregătesc să devin salvator. Și ei i-a plăcut de mine, dar a prins drag și de uniformă, iar din ianuarie suntem și colegi”, ne-a povestit Cezar.
„El este cel care m-a ambiționat, iar când am văzut că am avut cea mai mare notă și că voi intra în familia salvatorilor am fost cea mai fericită. Și, iată că iubirea adevărată și cariera pot merge mână în mână”, ne-a spus Ana Maria, cu zâmbetul pe buze și sclipirea în ochi.
După trei ani, au decis să facă următorul pas: căsătoria.
Și pentru că îşi iubesc atât de mult profesia, în cea mai importantă zi din viața lor, amândoi au ales să îmbrace uniforma de serviciu.
Ana Maria și Cezar și-au ales drept părinți spirituali doi oameni dragi, Marian și Anișoara, care au îmbrățișat cariera de jandarm. Și colegii care le-au fost alături, au ales să poarte uniforma de serviciu.
Noi le dorim să fie sănătoși, să se iubească toată viața la fel de mult și să aibă parte de cele mai frumoase lucruri.” – spune IGSU Botoșani despre cei doi tineri.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments