Doi copii din Sibiu au fost răniți după ce s-au dat cu sania, legată de o mașină. Șoferul a frânat pentru a nu se izbi de altă mașină

Un accident cumplit s-a produs în această seară în localitatea Ștejărișu, în comuna Iacobeni, județul Sibiu acolo unde doi copii de 14 și 15 ani au fost aruncați de pe sania trasă de o mașină. Pentru a evita impactul cu o altă mașină, șoferul a frânat, moment în care copiii au alunecat de pe sanie.

ARHIVĂ

Șoferul mașinii, un tânăr de 24 de ani din sat trăgea cu mașina ATENȚIE! 6 sănii, pe care erau mai mulți tineri. Acesta ar fi frânat pentru a evita impactul cu o altă mașină care circula din sensul opus, moment în care două dintre cele 6 sănii ar fi alunecat și a ajuns pe contrasens, plonjând sub mașină.

În urma impactului, doi copii care erau pe sănii în acel moment, de 14 și 15 ani, au fost răniți.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar in cazul bărbatului de 38 de ani, conducător al celeilalte mașini, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat: ”Politiştii rutieri care s-au deplasat la fata locului au constatat că un conducător auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu maşina 6 sănii pe care se aflau mai mulţi tineri. Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic in vârsta de 38 de ani), moment in care 2 dintre sănii ar fi alunecat şi ar intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism”, a declarat pentru un post național de televiziune IPJ Sibiu.

Politiștii rutieri sunt încă la fața locului și continuă cercetările.

ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD în zona localităţii Stejărişu la un accident rutier în care două persoane aflate pe două sănii trase de un autoturism au fost accidentate de un alt autoturism venit din contrasens, a transmis în această seară purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

-știre în curs de actualizare-

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments