Doi elevi din Rădăuți înjunghiați de un coleg de liceu. Agresorul a fost prins de polițiști după 15 minute

Doi elevi ai unui liceu din Rădăuți, au fost înjunghiați astăzi în jurul orei 14:00 chiar de un coleg de-al lor de școală după ce a izbucnit un conflict între aceștia.

Conflictul ar fi izbucnit după ce patru liceeni de clasa a XI-a au mers într-un restaurant și în urma unui conflict, unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, care avea asupra lui un cuțit, i-a înjunghiat pe doi dintre colegii de 17 şi 18 ani.

După agresiune, autorul a fugit, însă echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zonă în circa 15 minute și l-au preluat în custodie pentru audieri și celelalte activități procedurale. În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

Incidentul a avut loc în restaurantul Mediterana din Rădăuţi, care se află în apropierea Colegiului Tehnic din localitatea. Restaurantul este în acelaşi corp de clădire cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Cei doi elevi au fost transportați la spital și potrivit medicilor, viața nu le este pusă în pericol.

După agresiune, autorul a fugit însă polițiștii l-au identificat și prins în zonă, după circa 15 minute de la apelul 112. Tânărul a fost preluat în custodie pentru audieri și activități procedurale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă. După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor.

Vom reveni cu amănunte.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni știre vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

Articole postate de acest autor

3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments