Doi frați din Suceava au murit din cauza monoxidului de carbon degajat de un boiler

O tragedie cumplită s-a abătut asupra unei familii sucevene în această seară. Doi frați de 19 și 20 de ani din localitatea suceveană Plopeni au fost găsiți fără suflare de către părinții lor în această seară în baia locuinței. Cel mai probabil, aceștia s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler pe gaz metan. Din nefericire, echipajele de urgență sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva.

În această seară, in jurul orei 21:15, s-a sesizat faptul că doi tineri ar fi în stare de inconștiență într-o locuință pe raza satului Plopeni, cartier Mereni, oraș Salcea. Din verificările preliminare rezultă că cei doi sunt frați (doi bărbați de 19 și 20 de ani). Aceștia locuiesc împreună cu familia, pe raza satului Plopeni. În cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat fratele său a intrat și el în baie și după un timp, văzând că cei doi nu mai ies din încăpere părinții au intervenit și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență, a transmis IPJ Suceava.

Tinerii nu au mai putut fi salvați

Din păcate, ambii tineri au fost declarați decedați. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) urmând a se efectua și necropsiile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului eveniment, au mai precizat polițiștii suceveni.

Cauza cea mai probabilă a degajării de monoxid de carbon ar fi un boiler care funcționează pe gaz metan.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments