Doi militari vasluieni au sărit în flăcări pentru a salva un băiat de 27 de ani care zăcea inconștient în casa cuprinsă de foc

Eroi îmbrăcați în militari: doi militari, aflați în timpul liber, au sărit în flăcări pentru a salva viața unui tânăr de 27 de ani, care zăcea inconștient în casa cuprinsă de flăcări. Totul s-a întâmplat azi-noapte în localitatea vasluiană, Huși.

 

Militarii l-au găsit pe băiat inconştient, din cauza monoxidului de carbon pe care îl inhalase într-o cantitate foarte mare, s-a sufocat și a căzut pe podea. L-au scos imediat din capcana de foc şi l-au dus la loc sigur, unde au aşteptat ambulanţa.

Sursa foto : ISU Vaslui

Tânărul se luptă încă pentru viața lui

Medicii au transportat de urgenţă la spital tânărul şi încearcă să-l ţină în viaţă. Acesta a suferit arsuri de gradele I şi II pe faţă şi pe braţe şi este în continuare în stare gravă.

Cauza incendiului: scânteile sărite dintr-o sobă

Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Huși, pe strada Ana Ipătescu.
La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență la nivelul întregii locuințe.
Din locuință a fost scos un bărbat în vârstă de 27 ani, intoxicat și în stare de inconștiență. Victima prezenta arsuri de gradul I pe față și arsuri de gradele II și III la nivelul membrelor superioare.
Doi militari aflați în timpul liber au intervenit până la sosirea echipajelor de intervenție. Plt.adj. Gociu Eusebiu (Secția pompieri Huși) și plt.adj. Tănase Marian (Secția de jandarmi Huși) au intervenit primii.
Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși de către echipajul ambulanței SAJ.
Spre Huși a fost deplasată și ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) care a transferat victima la o unitate medicală specializată din municipiul Iași. Dupa aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului din municipiul Huși a fost jarul căzut /scânteile sărite dintr-o sobă cu acumulare de căldură.” – a declarat pentru Abstract News, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments