Dramă cumplită în Suceava. Emanuel a plecat la mare cu prietenii și a murit înecat

Dramă uriașă pentru o familie din Suceava. Emanuel avea 31 de ani și era stabilit în Germania însă a plecat în vacanță cu amicii în Italia și a murit în apele mării, la Lido degli Scacchi, în satul de vacanță Holiday Village Florenz.

Emanuel a intrat în apă ieri în jurul prânzului împreună cu 4 dintre prietenii săi, chiar dacă niciunul dintre aceștia nu știa să înoate. Au fost duși de curenți într-o zonă foarte adâncă între niște stânci, unde Emanuel s-a scufundat. Țipetele amicilor au atras atenția a doi salvamari, aflați în apropierea lor și care au sărit să îi salveze. Trupul tânărului a fost găsit în scurt timp și dus la mal, unde s-au încercat de mai multe ori manevre de resuscitare, până la sosirea echipajelor de salvare. La fața locului au ajuns o ambulanță, un echipaj medical de la spitalul ”Delta” din Lagosanto, dar și un elicopter care a decolat de la spitalul ”Santa Maria delle Croci” din Ravenna.

A murit după o oră de resuscitări

După o oră de încercări nereușite de resuscitare, inima lui Emanuel a cedat. Trupul suceveanului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Ferrara.

Drama este și mai mare cu cât în urmă cu puțin timp tânărul, stabilit în Germania, se căsătorise. După aflarea veștii, prietenii, familia dar și cunoștințele au început să publice mesaje pe Facebook, în memoria tânărului: ”Cu nespusă tristețe anunțăm trecerea la Domnul a fratelui psalt Emanuel Pînzari, unul dintre cei mai vechi membri, care a activat în Grupul psaltic „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu, unde a participat la zeci de evenimente misionare! Dumnezeu să îl așeze cu cei drepți și să îl odihnească în Împărăția Sa! Veșnica lui pomenire!”, este mesajul publicat pe Facebook de Grupul Psaltic ”Sf. Andrei Șaguna” din Sibiu, unde tânărul era unul dintre cei mai vechi psalți ai grupului, ”Suflet drag…Domnul Iisus sa te primeasca cu bratele deschise!”, “Nu îmi vine sa cred, Dumnezeu sa il ierte!!!”, sunt doar câteva mesaje din sutele publicate în memoria sa.

Drum lin către cer!

D.N.

Dacă ai un subiect care poate deveni știre, nu ezita să ne dai un mesaj pe adresa de e-mail: abstractnews.r[email protected] sau pe WhatsApp la numărul de telefon +40736987594. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments