Elevă de la Liceul de Arte din Brăilă bătută și umilită de colegele de clasa:”Mamă ce hidoasă e!”

Un incident cutremurător a avut loc la o instituție de învățământ din Brăila. O elevă de clasa a VI-a a fost lovită și umilită de două colege într-o clasă din cadrul Liceului de Arte “Hariclea Darclee”.

Totul s-a întâmplat în fața colegilor, care se amuză pe acest fapt, însă niciunul nu intervine. Fata este lovită mai întâi cu palma, apoi trasă de păr. Speriată, aceasta încearcă să-și sune tatăl pentru a-i cere ajutor, însă nu reușește. Agresoarea îi apasă pe ecranul telefonului pentru a închide apelul. În timp ce victima încercă să își sune părintele din nou, una dintre fetele-agresoare încearcă să o lovească cu piciorul în cap, însă nu reușește prima dată așa că mai încearcă o dată. A două oară, victima a fost atinsă cu piciorul în frunte.

„O bat că mă enervează fața ei de proastă”, a zis una dintre agresoare.

Conducerea scolii le va include pe eleve într-un program de consiliere psihologică.

După cum știți, regulamentul prevede că dacă timp de 2 luni de zile de la abatere nu se mai întâmplă nimic, se revine asupra discuției asupra notei la purtare, nu rămâne cea stabilită, pentru că așa prevede regulamentul”, a declarat Gigi Antonescu, directorul liceului pentru un post național TV.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments