BREAKING NEWS! Explozie la rafinăria Petromidia.

O explozie a avut loc în urmă cu puțin timp la Rafinăria Petromidia. Autoritățile Române au emis un mesaj Ro-Alert și au făcut apel la oameni să evite zona, să închidă geamurile și să nu se expună la fum, acesta fiind toxic.

Din primele informații se pare că s-a produs o explozie la o instalație de la rafinărie, iar focul este violent. Din informațiile primite până la acest moment, 2 persoane ar fi rănite, a transmis IGSU. La fața locului intervin 8 autospeciale și 3 ambulanțe. IGSU anunță oficial că este vorba despre o explozie urmată de incendiu la o rafinărie din localitatea Năvodari. Potrivit surselor, una dintre victime ar fi suferit arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% din suprafața corpului.

A fost activat Planul roșu de intervenție, iar prin RO-Alert a fost emisă o atenționare de urgență:Atenţie! Atenţie! Atenţie! La Petromidia zona Midia – Năvodari s-a produs o explozie puternică cu degajări mari de noxe. Pentru siguranța dumneavoastră, evitați zona pe o rază de 1.000 de metri, rămâneți în interiorul locuinței, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum/noxe!”

Știre în curs de actualizare.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments