Explozie urmată de incendiu la o casă din Arad, din cauza unei centrale termice

O explozie urmată de un incendiu a afectat astăzi o familie din localitatea Vladimirescu din Arad. Explozia ar fi fost produsă din cauza centralei termice care funcționa pe lemne, după o pană de curent, incendiul fiind provocat de jarul aruncat în camera tehnică.

ARHIVĂ

Centrala era amplasată într-o cameră tehnică, anexă a gospodăriei din centrul localității Vladimirescu, unde erau depozitate și lemne pentru foc.

La sosirea echipajului SMURD al Punctului de lucru Vladimirescu, incendiul se manifesta la întreaga construcţie şi propagat parţial la acoperişul de la casă, camera tehnică fiind lipită de casa de locuit.

Intervenţia promptă cu stingătoarele de pe autospeciala SMURD şi cu un furtun din curte a limitat propagarea incendiului până la sosirea autospecialelor de stingere. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 de minute, casa de locuit fiind salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Potrivit acestuia, centrala a explodat din cauza faptului că pompele care asigurau circularea apei nu au mai funcţionat din cauza întreruperii de curent, iar instalaţia s-a încins.

Camera tehnică și o parte din acoperișul casei au fost afectate de incendiu.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect sau aveți unul ce poate deveni știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments