Femeia din Constanța care și-a bătut cu bestialitate fetița de nici 3 ani este sub control judiciar. NU mai are voie să se mai apropie de copil

Femeia din Constanța devenită ”vedetă” peste noapte din cauza modului bestial în care și-a bătut propriul copil ca să se răzbune pe soț a primit control judiciar pentru 60 de zile. În această perioadă de 60 de zile ea nu mai are voie să se apropie de cea mică, care nu are nici 3 ani.

Potrivit avocatului femeii, ea ar fi săvârșit această faptă pentru a-l determina pe soț să se întoarcă mai devreme acasă. Imaginile au fost filmate de un apropiat care le-a postat imediat pe o rețea de socializare, devenind virale. Incidentul ar fi avut loc în luna decembrie a anului trecut, însă de abia acum a intrat în atenția poliției.

Paul Foleanu, avocatul femeii: ”Soţul şi-a găsit pe altcineva şi ca să se răzbune şi să-i facă în ciudă să vină acasă mai repede a procedat la nişte gesturi necugetate.

Femeia, întrebată de jurnaliști dacă își regretă fapta, a recunoscut că da, înjurând, însă, câțiva pași mai încolo.

Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de clientă pe un termen de 60 de zile, cu respectarea măsurilor legale, în sensul că nu se va mai putea apropia pe acest termen, la mai puțin de 200 de metri, de copilul cel mic. De ceilalți doi are voie. Regretă și recunoaște fapta. Sper să nu se repete. am înțeles că e prima dată când a făcut acest exces de violență asupra copiilor, a mai spus Paul Foleanu.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu femeia după cele 60 de zile de control judiciar.

Dacă aveți un subiect ce poate deveni o știre, ne puteți informa pe Facebook sau Whatsapp, la numărul de telefon: 0750.852.523!

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments