Femeie din Vrancea găsită decedată într-o fântână adâncă de 25 de metri. A fost dată dispărută de soț

O femeie de 68 de ani din Dumbrăveni, județul Vrancea și-a găsit sfârșitul tragic într-o fântână adâncă de peste 25 de metri, la câțiva km distanță de casă. Soțul acesteia a declarat-o dispărută încă de ieri.

În urma sesizării acestuia, polițiștii au început căutările acesteia, găsind-o astăzi pe femeie înecată într-o fântână adâncă de peste 25 de metri. Medicii sosiți la fața locului au declarat pe loc decesul femeii.

Astăzi, 18 ianuarie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați de către un bărbat, de 68 de ani, din  comuna Dumbrăveni, cu privire la faptul că, soția sa, de aceeași vârstă, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 17 ianuarie a.c., și nu a mai revenit. Pe parcursul căutărilor, una dintre echipele constituite a găsit trupul femeii într-o fântână din comuna Dumbrăveni. Din păcate, trupul acesteia a cedat, fiind declarat decesul la fața locului. Cadavrul a fost scos din fântâna adâncă de peste 25 m și predat echipajului de medicină legală. În cauză urmează a fi efectuată necropsia cadavrului, care va stabili cu exactitate cauza decesului.„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns trupul femeii în fântână.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul nostru de telefon 0750.85.25.23.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments