Femeie înjunghiată în stația de autobuz de către soț, în Slatina. Bărbatul a fost găsit acasă de către polițiști

Un bărbat și-a înjunghiat în această dimineață dimineață soția, cu care se află în proces de divorț. Totul s-a petrecut într-o stație de autobuz din Slatina.

Conform unui comunicat al IPJ Olt, în această dimineață, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112, de un bărbat de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta răni în zona gâtului şi a spatelui, iar agresorul a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt„, a transmis IPJ Olt.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Bărbatul a fost găsit de poliţişti la domiciliul său, fiind dus la audieri. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments