Festivalul Neversea a fost amânat pentru anul 2022

Ediția din acest an a Neversea a fost amânată pentru anul viitor. Organizatorii festivalului spun că este prea scurt timpul pentru a putea organiza un astfel de festival în condiții de maximă siguranță.

Inițial festivalul trebuia să aibă loc, însă din cauza pandemiei de coronavirus, festivalul a fost amânat pentru anul 2022. Organizatorii au anunțat publicul printr-un comunicat oficial pe pagina de Facebook : „Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist.„, a fost comunicatul transmis de organizatorii Neversea, ce poate fi găsit pe pagina oficială de Facebook a Neversea .

Neversea este al doilea mare festival care nu se va mai organiza în acest an, în luna mai, organizatorii Electric Castle au anunțat că următoarea ediție va fi în 2022.

Ieri, 1 iulie a fost aprobat un set nou de măsuri de relaxare la noi în țară. Și marile evenimente sunt vizate de noile relaxări, iar premierul Florin Cîţu a declarat că festivaluri precum Untold şi Neversea vor putea fi organizate, cel mai probabil, după 1 august.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments