Fetița incendiată din Arad a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect

După lungi cercetări, audieri și bătăi de cap ale anchetatorilor, aceștia au reușit într-un final să o identifice pe fetița ucisă şi incendiată la Arad. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei. Acesta, împreună cu mama fetiței, sunt în acest moment audiați de polițiști.

Anchetatorii au bănuit că micuţa a fost omorâtă de cineva din familie, astfel schimbând încadrarea penală. Chipul fetiţei a fost reconstituit şi de pe trupul ei au fost ridicate probe importante, inclusiv ADN, care au dus la identificarea ei și a autorului crimei.

În această seară, anchetatorii și mascații au descins la locuința familiei fetiței și i-au luat pe părinții acesteia la audieri. Primele informații arată că tatăl vitreg al fetiței ar fi principalul suspect. Familia mai are un copil, un băiețel și este din Arad, conform unui post național de Televiziune.

De asemenea, anchetatorii au motive să creadă că fetița a fost omorâtă în bătaie acasă, apoi abandonată pe un câmp din apropierea cimitirului unde a fost găsită.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments