Filmul tragediei care a îngrozit o țară întreagă. Cum s-au desfășurat evenimentele în cazul fetiței incendiate din Arad

 

Abstract News vă prezintă în premieră filmul tragediei care a îngrozit toată țara în acest weekend, în urma căreia o fată de 5-6 ani și-a pierdut viața în cel mai cumplit mod. Urmează un material în care vă sunt prezentate detalii și informații despre tragedie, în modul cronologic al desfășurării lor.

Joi-vineri, 28-29 octombrie 2021: Fetița a fost omorâtă cu un obiect contondent, dusă în câmp și, în disperarea criminalului de a scăpa de cadavru, a încercat să-i dea foc. Totuși, criminaliștii sosiți la fața locului a doua zi au reușit deslușirea chipului fetiței. Nimeni nu bănuia ce crimă oribilă s-a petrecut în acel sat, până a doua zi.

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, după amiază: Un bărbat din Arad a ieșit la plimbare cu câinele său iar acesta, mirosind ceva, sare într-o iarbă mare și se întoarce la stăpânul său cu o bucată de picior. Bărbatul nu a băgat de seamă, crezând că este un picior de păpușă…însă, ajungând acasă și punând lucrurile cap la cap și-a dat seama că este un picior uman și s-a reîntors în pădure. Fiind sigur că corpul fetiței ar fi undeva prin acele locuri, a sunat poliția.

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, seara: Zona este împânzită de polițiști și criminaliști, care au găsit corpul unui copil, fără picioare, şi câteva haine incendiate. Cercetarea la faţa locului a continuat toată noaptea.

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, noaptea: a fost efectuată necropsia, iar concluziile preliminare arată că este vorba de cadavrul unei fetițe de 5-6 ani. Procurorii susțin că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent în zona capului și că decesul ar fi survenit cu 24-48 de ore înainte de găsirea cadavrului.

Duminică, 31 octombrie 2021: La toate posturile TV apare această știre, toată populația României fiind îngrozită de ceea ce s-a întâmplat. Cercetările continuă.

Luni, 1 noiembrie 2021: Încadrarea penală inițială s-a schimbat de la omor și profanare de cadavre în violență în familie, deoarece anchetatorii iau în considerare și ipoteza conform căreia criminalul ar putea fi chiar un membru din familia acesteia. De asemenea, tot în această zi polițiștii au găsit mai multe indicii care i-ar putea duce spre identificarea criminalului, cum ar fi un fir de păr mai lung decât al copilei a fost găsit în mâna acesteia și de asemenea nici un copil de vârstă asemănătoare cu ea nu a fost dat dispărut în acest interval de timp.

Luni, 1 noiembrie 2021, amiază: Polițiștii reușesc să creeze un portret robot al fetiței, încercând astfel să o identifice, însă până la acest moment fără rezultat. Poliția Română a postat un mesaj pe Facebook unde cere sprijinul populației în identificarea copilei. De asemenea, au fost prezentate de către polițiști și unele semnalmente ale copilei: o înălţime de 1,10-1,20 metri, ochi căprui, părul şaten şi vârsta aproximativă de 5-6 ani. Cercetările sunt încă în curs de desfășurare.

Luni, 1 noiembrie 2021, ora 23:00: Fetița a fost identificată iar tatăl său vitreg este principalul suspect al crimei. Aceștia se află în acest moment la audieri, fiind săltați din casă de către polițiști și mascați în această seară.

Marți, 2 noiembrie 2021, ora 11:00: Bărbatul și-a recunoscut fapta, după ce inițial a spus că nu el a omorât-o.

Marți, 2 noiembrie 2021, ora 18:00: Bărbatul a fost astăzi arestat preventiv pentru 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire pe toată viața.

Vom reveni cu update-uri la acest material de fiecare dată când vor mai apărea detalii.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments