Filmul tragediei de la Balș în care și-a pierdut viața o tânără de 22 de ani. Fratele său ar fi snopit-o în bătaie

Marți întreaga comunitate balșică a fost zguduită de cazul tinerei de 22 de ani care a fost omorâtă în bătaie chiar de fratele acesteia. Conform unor surse din anchetă, moartea acesteia a fost una violentă deoarece fratele, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o cu mai multe obiecte contondente.

Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în jurul orei două dimineața, când pe fondul unei crize retarde, fata fiind cunoscută medical și cu retard mental, aceasta ar fi pornit un conflict spontan cu fratele său. Acesta s-a înfuriat pe ea și a început să o strângă de gât, mai apoi să o lovească cu mai multe obiecte contondente. După ce și-a făcut damblaua, tânărul a sunat la 112, în jurul orei 2:45, spunând că a găsit-o pe sora sa inconștientă în pat cu sânge la gură.

În mai puțin de 10 minute salvatorii au fost prezenți la caz. Au resuscitat tânără zeci de minute la rând, fără nici un rezultat însă, fiind declarat decesul acesteia. În mai puțin de o oră zona era deja împânzită de polițiști și criminaliști, veniți pentru a strânge probe despre o posibilă ucidere.

În urma rezultatului necropsiei, s-a stabilit că nu doar fata este responsabilă de rănile sale

Fata a fost transportată la IML Slatina, pentru a se stabili cu exactitate împrejurimile în care aceasta și-a pierdut viața. Polițiștii au deschis inițial un dosar penal pentru ucidere din culpă, principalul suspect fiind fratele acesteia. În urma rezultatului necropsiei s-a stabilit că rănile de pe corpul acesteia nu au fost provocate doar de către ea, ci și de către altă persoană, în acest caz fiind fratele ei.

Astfel, în data de 17 august 2022 polițiștii au schimbat încadrarea juridică de la ucidere din culpă la omor și au înaintat cazul parchetului de pe lângă tribunalul Olt, care au dispus arestarea preventivă a tânărului de 24 de ani pe termen de 30 de zile, timp în care procurorii au timp să strângă dovezi.

Abstract News

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments