Fost jandarm din Bârlad răpus de Coronavirus

Georgel Burghelea a decedat după ce a făcut o formă severă a virusului Coronavirus. Fostul angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui s-a stins din viață după o săptămână de la internarea într-o unitate sanitară suport COVID din Bârlad.

Pacientul s-a prezentat la unitate sanitară ”Elena Beldiman”, suport COVID pe data de 27 martie 2021 în stare gravă. Acesta a fost internat la secția ATI cu o afectare de 90% din volumul pulmonar, deși nu suferea de alte comorbidități, acesta a decedat în cele din urmă pe 3 aprilie 2021 din cauza acestui virus.

Georgel Burghelea avea vârsta de 49 de ani și a lucrat în jandarmerie până în anul 2019, când a fost trecut ca rezervă. Pentru că era o persoană activă, s-a angajat ca șofer pe tir, și se pare că în timpul unei curse obișnuite, acesta s-a infectat cu virusul COVID-19, și într-un timp alarmant de scurt acesta a dezvoltat o formă gravă de boală, ajungând la spital cu o afectare pulmonară mare, cauzându-i decesul.

Pentru ca acesta să fie poate dus pe ultimul drum creștinește, Inspectoratul Județean de Jandarmi Bârlad a făcut un apel umanitar în vederea sprijinirii familiei acestuia, care nu s-au așteptat la un asemenea eveniment tragic.

D.N.

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments